Τιμές Ιστοσελίδων

WEBSITE
BASIC

WEBSITE STANDARD

WEBSITE PROFESSIONAL

Δυναμικό Site CMS Ένα δυναμικό Site σημαίνει, ότι να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας το περιεχόμενο του site σας, ακόμα κι αν δεν έχετε πολλές γνώσεις.

Θα μπορείτε να γράφετε κείμενο να το διορθώνετε και να το διαγράφετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, το ίδιο ισχύει για φωτογραφίες και βίντεο.

Δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων σελίδων, απεριόριστα μενού και φωτογραφίες.

Google Analytics
Social Media Buttons Τοποθετούμε κουμπιά κοινωνικών δικτύων στην ιστοσελίδας σας όπως Facebook, Twitter, Youtube, Google+ κ.α.
Πακέτο βελτίωσης ταχύτητας Πακέτο βελτιστοποίησης ταχύτητας περιλαμβάνει έξτρα κώδικα και σύγχρονες τεχνικές για ταχύτερο φόρτωμα της ιστοσελίδας ή του Eshop και φυσικά καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
Φόρμα Επικοινωνίας
Hosting & Domain Δωρεάν domain και φιλοξενία του site για 1 έτος σε γρήγορους servers για καλύτερο φόρτωμα.
Εκπαίδευση Χρήσης Σας στέλνουμε εκπαιδευτικά videos για καλύτερη εκμάθηση διαχείρισης του site.
SEO Pack Σελίδα φιλική στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Friendly). Πακέτο SEO από του ειδικούς με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά για την καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης (GOOGLE, BING, YAHOO, YANDEX κ.α.).
Καμπάνια Google AdWords
Support 24 ώρες Τηλεφωνική υποστήριξη μόνο για το Professional pack Μέσω email Μέσω email
Καμπάνια Social media Προώθηση στα κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Youtube, Twitter, Google+ κ.α. Σχεδιάζουμε εάν δεν έχετε την προσωπική σελίδα σας στο Facebook στο Twitter και στο Google+
Custom Design Για site με υψηλές απαιτήσεις, προτείνουμε σχεδιασμό της ιστοσελίδας απόο την αρχή, ώστε το site σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Προεπιλεγμένο Προεπιλεγμένο
Λογότυπο Σχεδιάζουμε το λογότυπο σας εάν δεν έχετε από ένα εώς τρία δείγματα για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.
Email & SMS Marketing Pack Αποστολή 1000 SMS και 1000 email από εμάς για την πρώτη σας διαφημιστική σας καμπάνια.
Blog
Πρόσθετο NEWSLETTER
Πρόσθετο Χάρτης ιστοσελίδας
Responsive Web Design Τι είναι το responsive design; Ουσιαστικά αποτελεί μια σειρά τεχνικών που μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε σελίδες οι οποίες προσαρμόζονται δυναμικά και σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό (orientation) οθόνης. Ιστοσελίδα φιλική για φορητές συσκευές πχ κινητά, tablets, netbooks κ.α.
Διαφήμιση σε 70+ οδηγούς μας Διαφήμιση σε 70+ επαγγελματικούς οδηγούς μας με gallery φωτογραφιών, Link προς την ιστοσελίδα σας με όλα τα στοιχεία της επιχείριση σας όπως περιγραφή, email, χάρτη πως να σας βρίσκουν από το google maps.
Τιμή 400,00 € 600,00 € 850,00 €
Αγορά Αγορά Αγορά

 

«Χωρίς ΦΠΑ – απαλλαγή μικρών επιχειρήσεων» (άρθρο 251 του ν. 4281/2014)